Un centenar d'estudiants i arqueòlegs treballen aquest estiu a Pol·lèntia

L'Ajuntament d'Alcúdia ha donat la benvinguda als investigadors, que acabaran la campanya a final de mes

Des del passat dia 2 fins al 27 de juliol, el jaciment de Pol·lèntia, a Alcúdia, acull una nova expedició d'arqueòlegs i estudiants, per tal d'anar avançant en l'estudi de l'assentament i treure a la llum l'antiga ciutat romana.

La nova intervenció és supervisada pels codirectors Miquel Àngel Cau i Esther Chávez. Ambdós, juntament amb el batle d’Alcúdia, Antoni Mir, a més de la regidora de Patrimoni, Bàrbara Rebassa així com regidors i regidores del govern municipal i l’Ajuntament d’Alcúdia, han donat aquest dimecres la benvinguda als estudiants i arqueòlegs participants.

Aquest any són prop d’un centenar les persones que al llarg del mes de juliol participaran en la campanya d’excavacions: alumnes del curs d’arqueologia Antoni Arribas, alumnes d’Arqueospain i arqueòlegs procedents de la Universitat de Portland. Dia 26 de juliol hi haurà una jornada de portes obertes, abans de tancar l'actual campanya, i s'oferirà una presentació dels avenços assolits.

Miquel Àngel Cau ha explicat que "es treballarà en diferents punts de la zona arqueològica delimitada: el mercat, una part de la fortificació, l'espai de les tavernes i la necròpolis". "La veritat és que fa goig comptar amb un nombre tan significatiu de persones que treballen per anar avançant en un espai de gran riquesa arqueològica", ha dit el codirector de la campanya d'enguany.