Part Forana 25/03/2022

Cap municipi de les Balears té habitatges en venda per menys de 1.000 euros el metre quadrat

És a províncies com València, Toledo i Granada on es troben els millors preus

1 min
Habitatges de Palma.

PalmaCap municipi de les Balears té cases en venda per menys de 1.000 euros el metre quadrat, segons recull un estudi del portal immobiliari idealista. És a províncies com València, Toledo i Granada on es troben els millors preus.

Segons Idealista, hi ha diversos factors que es tenen en compte a l'hora de decidir la compra d'un habitatge, i el preu és un dels més importants, assegura idealista. Per darrere, el que més es té en compte és la ubicació i el finançament.

Els preus més assequibles

Al poble d'Alcaudete de la Jarra (Toledo) és on els preus són més assequibles, amb habitatges valorats en 316 euros el metre quadrat. Al municipi Fuente Obejuna (Córdoba) es troben preus de 341 euros el metre quadrats i a Bélmez (Córdoba) n'hi ha per 370 euros el metre quadrat.

En conjunt, a tot el territori espanyol hi ha fins a 815 municipis amb immobles que tenen preus inferiors a 1.000 euros el metre quadrat. A Ciudad Real és on se'n troben més, ja que té vuit municipis per davall dels 500 euros. El més assequible és Almadén, on es venen habitatges a 390 euros el metre quadrat.

stats