Part Forana 15/11/2018

La canalització de gas en una part del centre de Manacor acabarà al final de la propera setmana

En contra del que ha manifestat l'equip de govern, Redexis assegura haver coordinat l'inici de les obres amb l'Ajuntament

M. Barceló
1 min
Les obrers afecten ara al carrer Ciutat, el més comercial del centre.

ManacorRedexis, la companyia que canalitza i que ha de distribuir el gas a Manacor, ha assegurat que té previst acabar les obres de gas natural a la zona del centre de la ciutat al final de la propera setmana.

L'inici de la instal·lació de la xarxa dilluns d'aquesta setmana provocà la queixa de veïnats i de comerços perquè, segons els afectats, no havien estat informats i es va tallar el carrer de Ciutat, el més comercial, sense avisar. L'Ajuntament també negà que la companyia l'hagués informat de l'inici del projecte.

No obstant això, aquest dijous, Redexis ha assegurat a l'ARA Balears haver "coordinat" amb l'Ajuntament la reordenació del trànsit en els carrers afectats i que la Policia Local ha redirigit el trànsit de la zona afectada (el carrer de Ciutat i la plaça de Sant Jaume).

La companyia ha justificat la instal·lació en aquesta època, que coincideix amb l'inici de la campanya de Nadal,"per mor dels treballs d'asfaltat que té previst executar aviat l'Ajuntament en aquests carrers".

En el ple de dilluns passat, la regidora d'Urbanisme, Bel Febrer, i la delegada de Comerç, Maria Isabel Bauzá, asseguraren que no tenien constància de l'inici de les obres de canalització del gas natural, cosa que sembla desmentir Redexis.

stats