Successos
Societat 29/04/2024

Cort preveu que els semàfors afectats pel llamp tornin a estar en funcionament entre aquest dilluns i dimarts

La Policia Local ha desplegat un dispositiu per regular el trànsit a les zones més conflictives

ARA Balears
1 min
Efectius dels Bombers i de la Policia es varen desplaçar fins a l'edifici del carrer Aragó.

PalmaEls efectes de la tempesta elèctrica a Palma continuen després que aquest diumenge a la nit caigués un gran llamp que va deixar diverses zones de Ciutat sense corrent. El llamp va caure al carrer d'Aragó i va obligar a desallotjar un edifici per precaució. També va provocar que molts semàfors deixassin de funcionar perquè varen botar alguns diferencials i algunes peces es varen rompre. Això no obstant, segons ha recollit Europa Press, l'Ajuntament de Palma ha assenyalat que està previst que els semàfors afectats tornin a estar en funcionament durant aquest dilluns o, com a tard, a primera hora de dimarts.

Les zones més perjudicades són el carrer d'Aragó, 31 de desembre, Manuel Azaña, l'encreuament del final del carrer d'Aragó amb la via de cintura i el de General Riera amb el carrer de l'Uruguai, a més d'altres encreuaments aïllats.

Tècnics de l'Ajuntament fan feina en aquests moments en la reparació dels desperfectes que han provocat que els alguns semàfors deixin de funcionar. Per la seva banda, la Policia Local ha desplegat un dispositiu per regular el trànsit en els encreuaments més conflictius.

stats