Part Forana 27/05/2022

Calvià tindrà més reforços de la Guàrdia Civil aquest estiu

S'avança la incorporació dels agents a l'1 de juliol

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Calvià.

PalmaCalvià tindrà més reforços de la Guàrdia Civil aquesta temporada i se n'avançarà la incorporació a l'1 de juliol, apunta el Consistori en una nota. Els protocols d'actuació conjunta entre les administracions també s'intensificarà, amb l'objectiu de dur a terme inspeccions sanitàries, turístiques i laborals, entre altres.

"Cercam la coordinació efectiva entre els cossos de seguretat i les estratègies conjuntes per afrontar una campanya en la qual s'haurà de saber gestionar l'èxit que es preveu que tindrà aquesta temporada turística", ha dit el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez. Per part seva, la delegada del govern espanyol a les Illes, Aina Calvo, ha manifestat que l'anunci del reforçament "confirma el compromís del govern espanyol a garantir la seguretat dels ciutadans de les Balears i dels visitants".

L'increment d'efectius de la Guàrdia Civil aquest estiu no només serà a Calvià, també s'aplicarà a la resta de les Balears. "És una demanda que tenen tots els municipis de les Illes. Aquests reforços ajudaran durant la temporada turística, que es preveu bona", ha insistit la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido.

Per altra banda, l'Ajuntament de Calvià cedirà un nou espai temporal al servei d'Atenció al Turisme Estranger (SATE) de Peguera, que està a primera línia, annex a l'Oficina Municipal d'Informació Turística (OMIT). L'objectiu és acostar més el servei al turista i, amb vista a l'any que ve, millorar els espais i dotar de noves infraestructures tant el SATE com l'OMIT.

stats