Part Forana 05/11/2021

El fenomen de Cala Rajada: "Estam espantats, va ser molt estrany"

El calabruix es va concentrar en punts molt concrets on se'n varen acumular fins a 50 cm per sorpresa dels veïns

1 min
Un carrer de Cala Rajada tenyit de blanc

"Estam espantats perquè va ser molt estrany el que ha passat". Amb molta sorpresa explica la regidora d'Urbanisme, Vies i Obres de Capdepera, Mónica Viejo, la calabruixada que ha caigut sobre Cala Rajada aquest dijous. Allò estrany del fenomen ha estat, segons els veïns, que el calabruix s'ha concentrat en punts molt concrets, mentre que carrers més amunt la situació era de normalitat. Aquest divendres dematí la brigada municipal ha fet feina a correcuita per restablir els camins.

Carrer de Cala Rajada després de la calabruixada

La calabruixada s'ha concentrat davant el moll de Cala Rajada, a la plaça dels Mariners, al carrer de Melis i també a Cala Gat. En aquests punts el calabruix s'ha acumulat fins a 50 cm i "arribava fins als genolls", segons ha explicat la regidora a l'ARA Balears. L'estrany ha estat que, uns metres més enllà, als carrers de l'entrada al nucli, la situació era de normalitat: "Allà hi feia calabruix, però s'hi podia circular perfectament", explica Mónica Viejo encara sorpresa. "Ara ens demanam què vindrà!", exclama la regidora.

La brigada municipal ha treballat aquest divendres des de les 7 h per retirar els blocs de gel que s'han format als carrers. Tot i això, Viejo assegura que la calabruixada no ha afectat la circulació del trànsit ni ha causat danys.

stats