El batle de Pollença diu que el contracte del concert de Sopa de Cabra "és nul"

L'oposició respon que "és fum perquè no es parli de la pujada de sous i la retallada de plens"

El concert de Sopa de Cabra a Pollença, previst per al 10 d'agost, està anul·lat. "El contracte és nul de ple dret", ha assegurat a l'ARA Balears el batle de Pollença, Tomeu Cifre, aportant l'informe de Secretaria en aquest sentit. La no disposició d'un recinte per fer l'espectacle és un dels arguments que es fa valer, mentre que el govern anterior recorda que el tràmit de la nova contractació del camp d'esports de Can Escarrintxo depenia del govern que entràs després de les eleccions.

"Es va firmar un contracte sense que cap tècnic municipal n'estigués assabentat. Era un contracte per treure en campanya electoral, preparat pel regidor de Festes i firmat pel batle anterior", declara Cifre. El batle actual diu que el cost del concert és desorbitat: hauria costat 26.000 euros, sis mil per al grup i 20.000 més derivats d'altres obligacions, i insisteix què no es pot organitzar un concert sense disposar de l'espai.

"Intentarem començar la tramitació -de l'expedient de contractació- de bell nou", afegeix el nou batle pollencí, alhora que recorda que "el mateix grup actuarà aquest estiu al Mercadal i a l'Ajuntament no li costa un duro".

Cifre assegura que si no hi ha possibilitat de refer un nou contracte, amb el recinte adequat per fer el concert, i s'ha de fer front a indemnitzacions, "les reclamaren de manera subsidiària als responsables polítics anteriors".

Per part seva, a la pàgina de Facebook de MÉS per Pollença (que integra la coalició Junts Avançam, abans en el govern), aquest partit respon que la polèmica sobre el concert de Sopa de Cabra "és fum, fum i fum perquè els pollencins no parlin de la pujada de sous i la retallada de plens".

"Tota la comèdia del contracte és per dir que estava mal fet i que -el batle- ha salvat el concert", afegeix el comunicat. Tomeu Cifre exposa el seu compromís a renegociar amb la promotora musical Zoo Music Produccions unes noves condicions perquè Sopa de Cabra actuï a Pollença.