Part Forana 25/11/2021

Arriben a Inca els Dies de Noves Músiques amb sons inesperats

S'ha estrenat al municipi un cicle que promou la participació de diferents entitats i mescla diferents estils musicals

ARA Balears
1 min
Programa del cicle "Dies de Noves Músiques"

Inca s'ha obert a sons musicals inesperats a través del cicle Dies de Noves Músiques, que promou la participació de diferents entitats per tal d'atreure públic divers. En el programa s'hi inclouen concerts de diferents estils, des de música acústica fins a la mescla amb l'electrònica. La capital del Raiguer acollirà fins dia 28 aquest cicle de concerts.

Pròximament, es durà a terme el concert de la soprano Rocio de Frutos i el pianista Ignacio Torner a la Casa de Cultura. El plat fort serà el diumenge 28 amb un concert homenatge al compositor occità Jodlowski a càrrec d'alumnes de piano del Conservatori Professional de Mallorca i el pianista mallorquí Tomeu Moll Mas, que oferiran al públic obres per a piano i electrònica. La segona part del concert inclourà la representació teatral dels alumnes de l'IES Berenguer d'Anoia.

"És una oportunitat per implicar músics i públic diferent", explica el director artístic de l'Ensemble Espai Sonor, el pianista Moll Mas. Tot això, en el context de l'acabat d'estrenar teatre Principal d'Inca. Fins ara, l'acollida de Dies de Noves Músiques ha estat molt satisfactòria, especialment perquè hi han participat altres entitats del municipi com la Unió Musical Inquera, segons explica l'organització.

stats