Part Forana 17/04/2019

Amadip Esment presenta un projecte d'inserció sociolaboral i habitatges a Inca

Es preveu donar servei a 165 persones i famílies de la ciutat i la comarca del Raiguer

Ara Balears
1 min
Presentació del projecte d'Amadip a l'Ajuntament

IncaAmadip Esment Fundació obrirà un centre d'inserció sociolaboral i 11 habitatges a Inca. Aquest projecte ofereix alternatives de formació, ocupació i feina a les persones amb necessitat de suport que hi ha a Inca i al Raiguer, i a més, pretén ampliar les opcions d'habitatge a la gent de la comarca. Amadip treballa, des de 1962, per la qualitat de vida i la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitats intel·lectuals.

Segons la presidenta de l'entitat, Montserrat Fuster Cabrer, "Esment Inca vol donar facilitats en els àmbits de l'atenció, formació i ocupació i alhora contribuir a la normalització i fer visibles les persones amb necessitat de suport i les seves famílies".

A través d'un concurs públic, l'Ajuntament d'Inca ha cedit un solar sobre el qual es construirà el nou espai. Les previsions són que en menys de dos anys Esment Inca pugui obrir les portes. L'arquitecta del projecte és Francisca Lliteres Riutort, del gabinet Ar3 Arquitectes.

Es preveu donar un servei de valoració i orientació a unes 165 persones i famílies i preparar unes 60 persones a l'any a través de diferents programes de formació dual, i generar 10 places fixes de treball i donar suport a unes 30 en la seva inserció en les empreses ordinàries

stats