Part Forana 14/02/2020

Algaida crea una comissió d'igualtat

L'Ajuntament elaborarà un pla de polítiques que vetli pels drets de les dones

Ara Balears
1 min
Joana Maria Jaume, Bel Maria Roca, Margalida Garcias, Maria Antònia Mulet, Margalida Puigserver, Laura Guillermo i Pere Fullana.

AlgaidaEl ple de l’Ajuntament d’Algaida ha aprovat la creació de la comissió d’igualtat amb el vot a favor de tots els partits amb representació municipal (PSOE, PP, MÉS). Segons el document aprovat, les funcions d’aquesta comissió, que ahir es va reunir per primera vegada, seran "fer seguiment de l’avaluació del Pla intern d’igualtat i participar-hi impulsant-ne la revisió" i "elaborar el pla municipal de polítiques d’igualtat".

Aquesta comissió estarà integrada per: Margalida Puigserver, regidora d’Igualtat; Margalida Garcias, regidora de Cultura, Hisenda i Pressupostos; Joana Maria Jaume, regidora del PP (oposició); Pere Fullana, com a representant de l’organització sense ànim de lucre Homes Transitant; Isabel Maria Roca, com a representant del cos de funcionaris de l’Ajuntament, i Laura Guillermo, com a representant de la ciutadania interessada a formar part de la Comissió.

La regidora d’Igualtat explica que la creació d’aquesta comissió és una aposta de l’Ajuntament "per la igualtat de gènere durant la present legislatura, per tal de dotar les accions polítiques de la perspectiva de gènere necessària per aconseguir un entorn més igualitari i inclusiu".

L’equip de govern pretén crear un pla de polítiques d’igualtat que vetli pels drets de les dones, elimini les violències masclistes i promogui un entorn lliure de discriminacions. Alhora, la creació d'aquesta comissió és la primera passa per obtenir el Distintiu per la Igualtat de gènere SG City 50-50 de Ciutats Igualitàries.

stats