Part Forana 06/06/2018

Alcúdia ha projectat per a enguany inversions sostenibles per 7,6 milions

La nau de la brigada municipal serà l'obra de major pressupost

Ara Balears
2 min
Membres del'equipo de govern amb els panells de les obres més importants previstes per a enguany i principis de 2019.

AlcúdiaL'Ajuntament d'Alcúdia té un matalàs de 7,6 milions per a inversions sostenibles per a enguany. Així ho ha fet públic l'Ajuntament, a la seu municipal del Port, amb presència del batle, Antoni Mir, del regidor d’Urbanisme, Joan Gaspar Vallori, i d'altres membres de la corporació. Ambdós han explicat els projectes que es volen dur a terme i la seva priorització, "d'acord amb les necessitats i la capacitat d'inversió".

Joan Gaspar Vallori ha expressat que alguns dels projectes estaran enllestits enguany i d'altres s'acabaran el primer trimestre de 2019. Ha dit que "sumats entre tots, suposen una inversió total de 7,6 milions d’euros, una part important de la qual, un milió d’euros, prové de la comunitat autònoma, com són els projectes d'embelliment del carrer de Teodor Canet i del carrer de l'Hostaleria, ambdós projectes al Port d’Alcúdia". També ha destacat la reforma i millora dels dos pavellons d’esports, amb fons del Consell de Mallorca.

Emperò, l'obra més important i de major inversió serà la construcció de la nau per a la brigada municipal, que costarà dos milions d’euros. També ha assenyalat que "dins les capacitats econòmiques i dins les restriccions que tenim, invertim tot el superàvit municipal en tots aquests projectes amb la idea de fer un municipi més sostenible, d'eliminar barreres arquitectòniques i de fer un Alcúdia més accessible".

El batle, Antoni Mir, ha dit que el més important és executar tota la capacitat econòmica de l’Ajuntament i invertir el màxim de doblers en els distints sectors, en referència a les escoles, les escoletes, la nau per a la brigada municipal, en el medi ambient, i fer-ho en conjunt, perquè la gran majoria de veïnats "se senti satisfeta" de la gestió municipal.

stats