Part Forana 09/10/2020

Ajuntament d'Alcúdia i veïns del Corral d'en Bennàssar rebutgen la construcció d'un xibiu a la platja

El Consistori s'ha reunit amb els residents de la zona per informar de les passes que s'estan seguint per protegir la zona

Ara Balears
1 min
Reunió a la platja entre l'Ajuntament d'Alcúdia i els veïns des Corral den Bennàssar./ AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

PalmaL'Ajuntament d'Alcúdia ha mantingut una reunió informativa amb els veïns del Corral d'en Bennàssar sobre la construcció d'un xibiu que afecta la platja. Equip de govern i oposició han assistit a la reunió per expressar el seu rebuig cap al projecte, així com el compromís amb la defensa i protecció del territori i paisatge d'Alcúdia.

La batlessa, Bàrbara Rebasssa, ha manifestat davant els veïns que és contrària al projecte i ha assegurat que "s'anirà a Madrid i on sigui necessari" per preservar el paisatge d'Alcúdia. Després d'escoltar les intervencions dels veïns, la batlessa ha manifestat el seu total compromís amb la situació.

Rebassa ha donat compte de totes les gestions fetes fins ara, que impliquen el contacte amb Demarcació de Costes de Palma i de Madrid. Rebassa ha afegit que també s'ha mantingut el contacte amb Medi Ambient i que se sol·licitarà la protecció de tots els nius de metralladores de la badia. Segons el Consistori, també s'ha demanat hora amb la Secretaria d'Estat per aquesta qüestió.

La portaveu l'associació de veïns, Catalina Civerade, ha demanat total suport a l'Ajuntament d'Alcúdia, perquè considera que "és l'única institució que pot donar un cop de mà". La batlessa ha donat la seva paraula i ha insistit en el rebuig total a qualsevol projecte al Corral d'en Benàssar perquè, tal com han dit els veïns, els afectats són tots.

La setmana vinent està prevista una reunió de la Junta de Portaveus, integrada per tots els grups polítics municipals, per manifestar el posicionament unitari envers aquest projecte.

stats