Sant Llorenç tindrà reparades les xarxes d'aigües a començament d'abril

La restitució de canonades costarà uns 3,5 milions d'euros

Les obres de reparació del servei d'aigües del municipi de Sant Llorenç, fet malbé durant la torrentada del 8 d'octubre de l'any passat, estaran acabades a principi del mes d'abril, segons ha informat l'Ajuntament. Aquesta restauració de la infraestructura bàsica fou aprovada amb caràcter d'emergència en un ple extraordinari.

Per una banda, es construeixen dues estacions noves de bombeig d'aigües residuals als pobles de Sant Llorenç i Son Carrió. Per una altra banda, es crea una nova conducció d'aigua potable entre Sant Llorenç i Son Carrió que tindrà continuïtat fins a sa Coma.

Aquesta intervenció restablirà la xarxa de canonades d'aigües de totes les zones del municipi afectades per la torrentada, per a la qual s'està fent una inversió de més de 3,5 milions d'euros.

Amb les obres, es millorarà també l'evacuació de les aigües residuals, ja que la xarxa tindrà un sistema d'impulsió que traslladarà els líquids a la depuradora d'una manera més ràpida que abans.

En total, ja s'han destinat més de 10 milions d'euros a obres de reforma dels espais públics i infraestructura de Sant Llorenç. En aquests moments, té prioritat la relacionada amb els serveis bàsics de la població i també la que afecta el funcionament del sector turístic, davant l'imminent inici de la temporada.