Sant Antoni beneïx Manacor

Gran desfilada de carrosses, carruatges, muntures i particulars

Gairebé tots els animals de pèl i de ploma han estat representants a les beneïdes de Manacor d'aquest dijous dematí. Seguint l'itinerari festiu, l'avinguda del Cós, la plaça de Ramon Llull i via de Portugal han format el circuit santantonier, en el qual hi han participat 13 carrosses de tracció mecànica i moltes altres estirades per bestiar. 

Carrosses, muntures, ponis, nins i nines amb animalets, comparses sense carrosses, carros i carruatges han ofert tot un espectacle als milers de persones que han seguit les beneïdes, encapçalades pel carro de la cavalcada i el carruatge del Patronat de Sant Antoni. I com cada any, s'ha mantingut també la nombrosa presència de gent externa que acudeix a Manacor a participar en la festa.

Moltes carrosses han penjat gloses reivindicatives, com el col·legi de la Torre, que fa temps que espera una ampliació. L'acte també ha servit per entregar els premis dels concursos de mostradors, de façanes més ben decorades amb motivació santantoniera i també dels foguerons, cada any més sorprenents i imaginatius.

Manacor espera tancar la festa amb el darrer ball a la plaça de la Bassa, cap a les 20 h, abans que la tradicional missa en honor de Sant Antoni tanqui el programa festiu.