Retiren 1.500 m3 de voluminosos del punt verd de la Colònia de Sant Jordi

L'anterior consistori d'esquerra, presidit per Bernat Roig, feia anys que no el netejava

L'Ajuntament de ses Salines ha buidat el punt verd de la Colònia de Sant Jordi i n'ha retirat escombraries i electrodomèstics inservibles. El volum de residus que s'hi ha anat acumulant des de fa anys, i que ara s'ha tret, ha estat de 1.500 metres cúbics.

Segons ha explicat el batle, Juan Rodríguez, durant els darrers 30 dies més de 100 camionades amb quatre vehicles de transport pesat han recollit tota casta de deixalles i voluminosos per traslladar-los a diferents plantes de reciclatge i tractament de residus. "Hem invertit 25.000 euros a buidar el punt verd i donar-li un aspecte adequat, ja que feia més de tres anys que no se'n retirava l'excés de material dipositat", ha declarat.

L'anterior equip de govern d'esquerra, presidit per Bernat Roig, tenia abandonat el manteniment del punt de recollida de voluminosos. Les deixalles voluminoses més nombroses han estat electrodomèstics com rentadores, termos i geleres, però també matalassos i fins i tot restes d'embarcacions nàutiques.

"Volem que els usuaris trobin el punt verd ben condicionat però també demanam que prenguin consciència de la necessitat de mantenir l'espai en les millors condicions possibles per evitar problemes de salubritat", ha conclòs el batle.