El RCN del Port de Pollença renovarà la concessió per 35 anys amb una inversió de 6,98 milions d’euros

L'objectiu és que el club pugui continuar sent referent de la nàutica esportiva i social de qualitat a la zona nord de Mallorca

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha presentat aquest dilluns l'atorgament d'un nou títol concessional, per 35 anys, al Reial Club Nàutic del Port de Pollença (RCNPP), que anirà al Consell de Govern divendres pròxim. D’aquesta manera, el port s’adapta a la Llei de ports 10/2005 després de l'aprovació per part del consell d'administració de Ports de les Illes Balears (PortsIB) el passat dia 19, que serà ratificada divendres 27 per part de l' Executiu autonòmic. 

Amb aquest nou títol i les inversions acordades, es garanteix que el RCNPP modernitzi les seves instal·lacions i serveis i pugui continuar sent referent de la nàutica esportiva i social de qualitat a la zona nord de Mallorca.  

El nou títol que s’atorgarà implica que el RCN del Port de Pollença aboni a Ports de les Illes Balears un cànon de 454.175 euros anuals enfront dels 20.770 anteriors. Igualment, es compromet a realitzar inversions per un total de 6.981.664,92 euros , 794.160,96 dels quals ja han estat executats.

Obres

Les principals actuacions són la remodelació de l’accés al club (executada), un nou 'travelift' (executada), millores al moll exterior i el reforç de l'escullera, la prolongació de pantalans per millorar la màniga, la millora del moll d'espera, la substitució de lloses als pantalans, la millora dels serveis i subministraments, els nous edificis i instal·lacions socials i la millora de l’eficiència energètica dels edificis.