Onze empreses locals patrocinaran els VII Ajuts universitaris de Capdepera

Trenta beques seran per estudis de grau i tres de màster

Onze són les empreses que s’han adherit al programa d’ajuts als estudis universitaris que atorga l’Ajuntament de Capdepera. La darrera empresa a afegir-s'hi ha estat Porxada de sa Torre. Enguany s'arriba a la VII edició, que és molt valorada com a model per la mateixa Universitat de les Illes Balears.

Segons ha informat l'Ajuntament, per al curs 2018-2019, les empreses locals que financen el programa d'ajudes són Aguas Capdepera SA, Associació Hotelera de Capdepera, Grup STeH, Electro Hidraúlica Llevant SA, Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel), Playas de Capdepera SL, Morey Esteva SL, Àngels Bolero SL, Rebalim SL, Miquel Riera Construcciones SL i Porxada de sa Torre.

Representants de les onze empreses patrocinadores ja han signat el conveni de col·laboració amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor d’Educació, Pere Terrassa. En aquesta edició es repartiran 33 ajuts de 1.200 euros, 30 dels quals són per estudis de grau i tres per estudis de màster.

Amb aquesta programa el Consistori gabellí continua apostant per l’educació reglada com a inversió de futur per crear professionals dels seus respectius àmbits d’estudi. Confia en el binomi públic i privat per invertir en els joves que el dia de demà s'incorporaran al sector laboral.

Com és habitual, un jurat d'experts analitzarà els expedients de cada un dels candidats que optin als ajuts, que esdeven un suport als bons estudiants amb certes dificultats econòmiques per fer front a la carrera que han d'iniciar o han de continuar.