Manacor i sa Pobla es preparen per a les fires de vehicles d'ocasió

La mostra del motor a la capital del Llevant dura dos dies

Aquest proper cap de setmana, Manacor i sa Pobla viuran les seves respectives mostres d'automoció centrades en el mercat d'ocasió. Els empresaris del sector del motor de Manacor ja ho tenen tot a punt per a la XIX Fira de Vehicles d'Ocasió de dissabte dia 6, de 9.30 h a 19 h, i diumenge dia 7, de 9.30 h a 14 h.

Aquesta mostra es coneix arreu de l'illa gràcies a la implicació dels empresaris que hi participen i a la resposta del públic, que sap que hi trobarà vehicles usats a preus interessants i amb totes les garanties, segons destaca Domingo Martí, president de l'Associació d'Industrials del Metall de Manacor, l'entitat que organitza la fira amb la col·laboració de l'Ajuntament.

500 cotxes d'oferta

La regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà, recorda que és un esdeveniment comercial consolidat al municipi. En aquesta nova edició s'espera que hi hagi uns 500 cotxes de diferents marques comercials, motos, maquinària agrícola i algunes propostes gastronòmiques.

Els que participen en la fira són venedors professionals i per això tots els vehicles estan revisats, han passat totes les inspeccions tècniques exigibles, tenen un any de garantia i tots els papers en ordre, segons explica Domingo Martí des de l'organització. Els preus dels cotxes de segona mà van dels 4.000 euros cap amunt.

Productes variats a sa Pobla

Per la seva banda, sa Pobla organitza el proper dissabte la XXI Fira d'Oportunitats i Cotxes, tutelada per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants. La fira estarà situada a la plaça Major i estarà oberta de 9 a 20 h. 23 comerços del poble posaran a la venda productes d’estoc, que es podran adquirir a bon preu.

A més de cotxes d'ocasió, hi ha ofertes de roba de vestir, esportiva, llenceria, sabates, productes de la llar, joieria i altres ofertes. També hi participaran forns de sa Pobla amb la venda de pa, pastissos i rebosteria. La regidora de Fires i Festes, Magdalena de Fuente, i el regidor de Comerç, Joan Pérez, valoren positivament aquesta mostra, que ja supera les dues dècades, i destaquen la bona col·laboració entre els comerços per fer-la possible.