Franco ja no és Fill Adoptiu de Sant Llorenç del Cardassar

No s’ha presentat cap reclamació i, per tant, es procedirà a la revocació de la distinció honorífica concedida al dictador

L'Ajuntament de Sant Llorenç del Cardassar va aprovar per unanimitat el 20 de juliol la revocació definitiva de la distinció honorífica de Fill Adoptiu al dictador  Francisco Franco.

El Consistori ha pogut aplicar aquesta decisió gràcies als vots de tot l'equip de govern i a l’article 15.1 de la Llei 52/2007, de la memòria històrica que permet autoritzar les administracions públiques perquè  prenguin les mesures oportunes per a "la retirada d'escuts, insígnies, plaques i altres objectes o esments  commemoratius d'exaltació, personal o col·lectiva, de la revolta militar, de la Guerra Civil i de la repressió de la dictadura".

L'expedient ha estat sotmès a informació pública durant un termini de quinze dies i fins a dia d'avui no s’hi ha presentat cap reclamació, observació ni objecció. Per tant, si no hi ha res de nou, de manera oficial el dictador Francisco Franco ja no tindrà mai més el títol de Fill Adoptiu del municipi llorencí.