Publicitat
Publicitat

Cinc marques artesanals participaran en el III Tast de cervesa de Manacor

La diada d'enguany tindrà lloc a la plaça de Sant Jaume

Manacor es prepara per acollir la tercera diada dedicada a la cervesa artesana amb la participació de cinc marques. La cita serà el dissabte dia 21 d'octubre a partir de les 19 hores i es durà a terme a la plaça de Sant Jaume gràcies a la implicació d'alguns dels principals productors de cervesa artesana de Mallorca i dels comerciants de la zona. Durant el III Tast de cervesa artesana, diferents forns i restaurants de Manacor oferiran els seus productes pensats per ser el complement perfecte per a la cervesa que se servirà. 

"El tast de cervesa serveix per promocionar aquest producte local i també s’aprofita per dinamitzar diferents zones de la ciutat. Enguany el feim a la plaça de Sant Jaume i rebem la col·laboració dels comerciants del carrer de Ciutat i de la plaça, els quals faran mostradors temàtics i animaran tothom a venir a gaudir del tercer Tast de cervesa artesana", ha explicat la regidora de Comerç i Polítiques Socials, Maria Isabel Bauzà.

A aquesta tercera convocatòria hi participaran els cervesers artesans de les marques Toutalis, Forastera, Sullerica, Cas Cerveser i Beer Lovers. A més de les cerveses, alguns forns i restaurants de Manacor oferiran un tast dels seus plats, i des de Creu Roja, la qual fa feina per millorar la qualitat de vida dels més desfavorits, oferiran altres begudes. A més, tots els que participin en el III Tast de cervesa artesana també gaudiran d'animació musical, la qual anirà a càrrec del DJ Bernat Garau.

Comerç implicat

Però la jornada dels més cervesers començarà molt abans. Des de dilluns dia 16 s'engalanaran els mostradors dels comerços amb temàtica cervesera i dissabte dia 21 els comerciants del carrer Joan Lliteres i de la plaça de Sant Jaume tindran obert fins a les deu del vespre, segons ha explicat Jaume Pou, en nom dels comerciants del carrer de Ciutat i la plaça de Sant Jaume.

Els comerciants també han recordat que amb motiu del III Tast de cervesa artesana "els aparcaments de la plaça de Sant Jaume estaran oberts fins a les dotze del vespre per facilitar-hi l’accés i, com sempre, les dues primeres hores seran gratuïtes", segons ha apuntat el comerciant Joan Palmer.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF