Campanet es declara municpi antitaurí

El vot de la batlessa ha estat decisiu per desfer l'empat

L'Ajuntament de Campanet ha votat aquest dimarts declarar aquest municipi com a antitaurí acollint-se a la campanya 'Mallorca sense sang', que cerca acabar amb les curses de bous a l'illa.

Segons informa avui Anima Naturalis a través d'un comunicat, la moció es va aprovar amb quatre vots a favor, emesos pels regidors del PSM, quatre en contra pels del PP i tres abstencions del Partit Socialista, però el vot de la batlessa, que va valer doble, va fer que finalment tiràs endavant.

La campanya 'Mallorca sense sang', posada en marxa per les associacions ecologistes Anima Naturalis i Cas International, va néixer el 2014 cercant acabar amb les curses de braus a l'illa.

"Aquesta és una passa més per al nostre objectiu, que Mallorca es declari antitaurina en la seva totalitat", ha assenyalat Guillem Amengual, coordinador de la campanya, que ja aplega 60.000 signatures a favor.

Amb la incorporació de Campanet són 14 els municipis mallorquins que s'han declarat antitaurins en suport a les entitats animalistes.

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF