Carles Grimalt encapçala Unides Podem a Manacor amb la "recepta" del canvi

Durant l'actual mandat, la coalició d'esquerres ha tingut un regidor a l'oposició

Carles Grimalt, actual regidor de Volem Manacor i secretari general de Podem Manacor, serà el candidat a la batlia de la candidatura unitària Unides Podem, en la qual hi ha gent de Podem, Esquerra Unida i Volem Manacor.

La presentació de la llista s'ha fet aquest cap de setmana. La candidatura aposta per la participació i la resposta a les necessitats de la gent jove i de la ciutadania en general. Volem ha tingut un regidor a la Sala a l'oposició durant el mandat municipal que acaba, i es presenta per formar part de l'alternativa de govern.

Segons Grimalt, la candidatura Unides Podem "té la recepta per fer un Manacor millor, tot i que els altres també diuen que la tenen. Però ells ja han demostrat durant anys que no saben cuinar, deixau-nos mostrar-vos que nosaltres cuinam molt millor".

A Grimalt el segueixen: Andrea Ortíz Parera, Miquel Servera Ginard, Maria de la O Villagrasa Salas, Ramon Pérez Muñoz, Gema Solis Hoyas, José Antonio Montoya, Maria Elena Martínez Massanet, Pedro Robles Gigante, Maria Luisa Martínez Calle, Fernando Montero Morán, Jesica Mariel Zarate Vidal, David Martínez Agudo, Erika Robles Pons, Sixto Parejo Manzano, Esperança Sans, Daniel López Ojeda, Dolores Yolanda Sáez Muñoz, Juan Martínez Sancho, Petra Galmés Mas i Sebastià Quetglas Riera.