Alcúdia viu amb fervor les festes de la Mare de Déu de la Victòria

L'ermita ha acollit tot un caramull d'actes i una paella popular per a 300 persones

Alcúdia ha viscut amb passió les festes de la Mare de Déu de la Victòria. Es tracta de  la festa tradicional entorn de l'ermita, amb molts actes participatius com la revetla de la Mare de Déu de la Victòria, la cursa local, la siulada infantil, la caminada popular dels gegants i un caramull d'activitats d'entreteniment en els quals no manquen els bunyols, la mistela i el rom cremat per a tothom.
La festa de la Mare de Déu de la Victòria, que tingué ahir dilluns la segona jornada festiva, començà amb la cercavila de la banda municipal de música d'Alcúdia i l'arribada de les autoritats, encapçalades pel batle, Antoni Mir, i a la qual seguí la missa amb la tradicional ofrena de camamil·la.
Després de l'ofici, una paella per a més de 300 persones preparada a través de l'obreria Amics de la Victòria. I finalment, amb la batuta cedida pel director de la banda municipal de música, Jaume Garcia, al batle d'Alcúdia, Antoni Mir dirigí els músics, com és tradicional al peu de l'ermita. Finalment, el batle i la seva esposa, Francisca Llompart, obriren les danses amb la jota de la Victòria, que continuà amb la pluja de caramels i avellanes, i el ball del poble, al compàs de la banda de música.