Inca contracta 16 treballadors a través del programa SOIB Visibles 2019

En quatre anys, s'han desenvolupat 19 projectes de formació i 8 d'ocupació

Un total de 16 nous treballadors s’incorporen al planter de l’Ajuntament d’Inca a través del programa SOIB Visibles 2019, finançat pel Ministeri de Treball. Virgilio Moreno, batle d’Inca; la regidora de Formació i Ocupació, Alice Weber, i Àngel Garcia, tinent batle de Medi Ambient, juntament amb altres regidors i el director del SOIB, Pere Torrens, han donat la benvinguda al nou personal.

Els nous treballadors ocuparan les places de diferents departaments col·laborant amb les tasques diàries i amb projectes específics. La relació dels llocs de feina és la següent: tres places d’oficial de picapedrer, quatre places de peons picapedrers, dues de jardineria, una de pintor, cinc de consergeria i una d’auxiliar administrativa.

De manera transversal han treballat en diverses àrees de l'Ajuntament en tasques com: custòdia d’exposicions, tasques de millora i manteniment del parc El Serral, reparacions i pintura de senyals de trànsit, obres de voravia i de zones de vianants enrajolades, manteniment d’horts urbans i oferiments informació al punt d’atenció turística i sobre igualtat de gènere.

Des de l’Ajuntament d’Inca s’han desenvolupat, durant els últims quatre anys, 19 projectes de formació amb 257 persones beneficiades i 8 projectes d’ocupació, amb 221 beneficiats. En la convocatòria del 2018, 44 persones majors de 35 anys i desocupades hauran estat contractades en el marc del programa SOIB Visibles.

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF