19/07/2021

Britney Spears davant dels borratxos

2 min

He seguit les notícies sobre la cantant Britney Spears (l’intèrpret de Baby, one more time), que no té la custòdia dels fills i viu sota la tutela del pare per “trastorn mental”. Tenia 27 anys quan, com es diria sàviament i vulgarment, “va petar”. Pel que sembla va provar de suïcidar-se. Llavors son pare va convertir-se en el seu agent, gerent, cuidador i –atenció– administrador. Encara és així. L’artista va dir el 2008: “Mon pare em va salvar la vida. No hi seria sense ell”.

Ara, però, s’ha queixat d’aquest control: fins i tot ha de dur un DIU per prescripció paterna. “Mireu, no actuaré en cap escenari en un futur pròxim mentre el meu pare segueixi decidint què em poso, dic, faig o penso! Ja ho he fet durant els últims 13 anys", ha dit. Fa un xou a Las Vegas, cada nit des de fa molt de temps.

Entendria la idea del control parental, no dubtaria de la bona intenció del pare, si no fos pel detall que ella expressa: la fan treballar. Si tu no et trobes bé, tens trastorns mentals, problemes psicològics o el que en vulgueu dir, no pots treballar i que ton pare sigui el que digui “caixa cobri”.

Fer un xou a Las Vegas, com a exestrella, com a estrella en decadència, com a reclam perquè els borratxos paguin per riure del que vas ser i del que van ser ells val molts diners. L’estrella en decadència es deixa fotografiar, s’aliena de tota dignitat, de tota decència i fa el xou, com el fa Leticia Sabater per les discoteques. No em sembla la millor medicina per a la salut mental pujar cada nit del món a un escenari d’aquesta mena. Però si hi puges, si t’hi fan pujar, el que no pot ser és que un altre –encara que sigui ton pare– es quedi la pasta. Si et consideren poc madura per quedar-te embarassada i et fan posar un DIU, t’han de considerar poc madura per satisfer una colla de borratxos incultes i calents en un sòrdid escenari de Las Vegas quan no ets tu, la que ho fa, qui cobra.

stats