OPINIÓ
Opinió 01/01/2020

Un bon any nou, de veritat?

Guillem Frontera
1 min

EscriptorLa CAEB no veu clar el maridatge governamental de PSOE i Unidas Podemos. Ni la CAEB ni ningú, crec. Aquest govern és un malson que potser permetrà dormir les nits a Pedro Sánchez, però que escamparà l’insomni arreu dels territoris de l’Estat: qui pot dormir pensant en Pedro Sánchez de president? Brutta situazione.

El que agrairíem a tota la gent que, conscientment o inconscientment, és part de l’estat dins l’Estat és que no es limiti a dir que això no li agrada. És clar que no. Però voldríem conèixer, sota una llum zenital implacable, què els agradaria, a aquestes persones, que passàs. Perquè un govern que no sia el que Sánchez vol perpetrar naturalment hauria d’admetre aportacions de feixisme –no necessàriament de Vox.

Ara es cou l’aliatge d’una esquerra fada amb una altra que arriba molt afeblida al circ. Al fons, l’abstenció, s’espera, d’Esquerra Republicana, que fa trinquis dins la situació catalana.

És una hecatombe. Sincerament, esperàveu alguna altra cosa de polítics d’aquesta categoria? Si la resposta és sí, feis-vos revisar els vostres canals de percepció. Ah, i molta temprança a transmetre els millors desitjos per l’any que comença.

stats