OPINIÓ
Opinió 05/01/2020

Al Mallorca li fa falta de tot

2 min

PeriodistaHi podem fer les voltes que facin falta, però la situació del Mallorca, amb els números a la mà, és senzillament desencoratjadora. Ha acabat la primera volta sumant un sol punt de vint-i-set de possibles jugant fora camp, per tant, perfectament podria perdre la categoria. Aquest diumenge migdia, a Granada, s’ha tornat a repetir la imatge d’impotència que l’acompanya quan no juga a Son Moix. El problema també és que els darrers partits disputats a Palma tampoc no han acabat gens bé. Quan observes que l’equip encaixa el primer gol, les sensacions que et venen és que li serà impossible remuntar. I sobretot quan veus que Lago Junior, un atacant, és l’encarregat de treure pilotes de l’àrea petita i de cap, no ens sembla ni un bon símptoma ni una bona idea.

És el que ha passat al Nuevo Los Cármenes, on els mallorquinistes han estat inferiors a un equip més rodat, amb més recursos i més veterania. Vicente Moreno s’ha vist obligat a rectificar la disposició tàctica dels seus homes després d’haver encaixat l’u a zero i quan feia ben poc que havia començat la segona part. Precisament al segon temps hem tornat a veure una imatge que comença a ser habitual i preocupant: Salva Sevilla ha tornat a ser substituït. De ser imprescindible la temporada passada amb un compromís fora dubte, el migcampista andalús no passa un bon moment. Tampoc no podem atribuir a Sevilla tota la responsabilitat d’haver perdut un altre partit, ja que aquest és un tema que implica tota la plantilla.

Això ens fa pensar que al Mallorca li falta de tot: defenses, sobretot laterals, migcampistes i davanters. Una petició que serà difícil de satisfer aquest mercat d’hivern, que ja ha obert les portes, però per Son Moix, de moment, no hi ha cap moviment. Queda tota la segona volta per disputar, molts de punts, però les sensacions no són les millors. A Granada, el Mallorca no ha fet molt mal paper, però per competir i guanyar a Primera Divisió es necessiten més arguments de tota casta, i el calendari, tant a fora com a Palma, tornam a dir-ho, no convida a l’optimisme.

stats