L’Olivé compleix trenta anys en ple relleu
El Restaurant L’Olivé, situat a la cantonada entre els carrers Consell de Cent i Balmes de Barcelona, porta ja trenta anys oferint cuina mediterrània de qualitat. Durant aquestes tres dècades han intentat ser, segons Josep Olivé -el seu fundador-, “una casa de menjars seriosa i honesta”, un propòsit que han aconseguit si es té en comptes com el Grup Olivé s’ha expandit per la ciutat, amb quatre altres restaurants tan diferents com el Tuset i el Paco Meralgo, ubicat al lloc on va obrir L’Olivé, a la cantonada de Còrsega amb Muntaner.
Actualment, el fill d’Olivé, Oriol, és el director d’operacions del grup, una responsabilitat que ha anat adquirint progressivament, ja que el seu pare està “pràcticament jubilat” però no del tot, com ell mateix va explicar a la premsa. En ple relleu generacional, Josep Olivé assegura que hi ha “il·lusió per fer nous projectes” però encara no dóna detalls. Dimarts a la nit, l’alcalde de Barcelona, la seva dona i la dona del president Mas van acompanyar els Olivé per tallar un pastís que celebrava “trenta anys de cuina catalana”.