Mèdia 16/07/2015

'Joc de trons' és la gran favorita dels Emmy amb 24 nominacions

'Mad men', 'House of cards', 'Orange is the new black' i 'Homeland' comparteixen candidatura a millor sèrie dramàtica

Ara
1 min

BarcelonaJoc de trons no només triomfa en audiència. La ficció s'ha proclamat aquest dijous la gran favorita dels premis Emmy amb 24 nominacions, entre les quals destaquen la de millor sèrie dramàtica, millor actor de repartiment per a Peter Dinklage (que ja va rebre el premi el 2011), millor actriu de repartiment per a Lena Headey i Emilia Clarke i millor actriu convidada per a Diana Rigg.

El drama publicitari Mad men també s'ha endut diverses nominacions, com ara la de millor sèrie dramàtica, millor actor principal per a Jon Hamm i millor actriu principal per a Elisabeth Moss. Aquesta ficció ja s'ha endut el premi a millor sèrie dramàtica per les seves quatre primeres temporades. En aquesta categoria també hi aspiren Better call Saul, Orange is the new black, House of cards, Homeland i Downtown Abbey.

En clau de comèdia, Modern family té la possibilitat de fer història i convertir-se en la primera ficció que s'embutxaqui fins a sis premis com a millor comèdia. La sèrie competeix amb Transparent, Louie, Parks and recreation, Silicon Valley, Veep i Unbreakable Kimmy Schmmidt. En canvi, la categoria reservada a les minisèries es jugarà entre American crime i Olive Kitteridge. Totes dues han obtingut nominacions en les categories principals, però també en les interpretatives.

stats