Mèdia 07/10/2013

David Beckham es ven 'Bekhingham Palace' per comprar-se una casa a Londres

El jugador es ven per 16 milions d'euros la seva residència a Hertfordshire. Vol una casa a Londres que costa 53 milions

Ara
2 min
La mansió dels Beckham a Hertfordshire, venuda per 12 milions d'euros

BarcelonaQualsevol xifra relacionada amb les estrelles de futbol és astronòmica, però les fortunes dels futbolistes no són tan elàstiques com sembla. David Beckham, un dels jugadors més famosos de tots els temps, es vol comprar una casa al centre de Londres que està a la venda per 53 milions d'euros. Per poder-la comprar, el futbolista i la seva mediàtica esposa, Victoria, s'han hagut de desfer de la que fins ara era la seva principal residència, una mansió rural a Hertfordshire.

La mansió dels Beckham, una de les centenars que l'aristocràcia tenia arreu del país, era tan sumptuosa que va ser coneguda amb el nom de 'Beckingham Palace'. I és que malgrat que tots els futbolistes famosos viuen en cases luxoses, poques tenen el pedigrí de la que va escollir David Beckham poc després de casar-se i immediatament abans d'anar a viure a Madrid.

Tot i les seves estades a Madrid i a Los Angeles, Beckingham Palace sempre ha estat la principal residència de la família. Però els Beckham han decidit canviar la seva plàcida vida al camp pel glamur cosmopolita de Londres. I la casa que volen a Londres no és una casa qualsevol. Tot i que no han transcendit detalls del barri, sí que se sap que és una casa sencera -un edifici que no ha estat dividit- i que té quatre pisos. També se sap que el seu preu de venda és de 53 milions d'euros.

Per fer front a l'astronòmica xifra els Beckham s'han venut la residència de Hertfordshire per 16 milions d'euros, segons una informació que va publicar diumenge el 'Sun on Sunday'. Com que la diferència de preus és significativa, la parella també s'ha venut la casa de vacances a França i diversos cotxes de luxe de David, entre ells dos Jaguar i un dels seus Ferrari preferits.

stats