Televisió
Mèdia 13/09/2013

Andrés Iniesta obrirà dilluns la quarta temporada d''El convidat'

Jaume Sisa, Jorge Javier Vázquez, Marc Gasol i Maruja Torres també obriran les portes a Albert Om

Albert Castellví
2 min

BarcelonaAlbert Om tornarà a ser a partir d'aquest dilluns 'El convidat' a TV3. La quarta temporada del programa s'obre amb un amfitrió de luxe, el jugador del Barça Andrés Iniesta, que rebrà el presentador al seu poble, Fuentealbilla. Darrere d'ell vindran altres figures tan conegudes com el presentador de televisió Jorge Javier Vázquez, el músic Jaume Sisa, el basquetbolista Marc Gasol, el productor de televisió Josep Maria Mainat, l'escriptora Maruja Torres o els economistes Arcadi Oliveres i Xavier Sala i Martín.

Tal com explica Om, la base del programa és "mostrar gent que sempre hem vist, però com mai els hem vist", però també hi ha una altra línia de treball, que és la de presentar persones desconegudes per al gran públic però que tenen "una història al darrere", que obrin "un nou món". En aquest grup es poden incloure Andy Trias, fill del polític Ramon Trias Fargas i que en el seu dia va ser el primer català amb síndrome de Down que es va independitzar; també Montserrat Fontané, la mare dels germans Roca i a qui Om defineix com "la mare més feliç del món" des que El Celler de Can Roca va ser considerat el millor restaurant del món, o també l'escriptora Laila Karrouch, una de les primeres marroquines que van arribar a Vic, ara fa 28 anys.

La llista de convidats la completaran la pilot de motos Laia Sanz, en el que Om pretén que sigui un petit homenatge a "l'esclat de l'esport femení", i el bisbe de Solsona, Xavier Novell, amb qui el presentador va compartir dos dies al Palau Episcopal.

El cap de nous formats de TV3, Miquel Garcia, ha destacat que amb els tretze programes d'aquesta quarta temporada 'El convidat' ja haurà descobert 52 personatges diferents, però que tot i així inicia aquesta nova etapa molt "fresc" i "amb ganes, tant per part de qui el fa com per part dels espectadors". La temporada passada, una mitjana de 676.000 persones li van fer confiança cada setmana i li van atorgar un 21,7% de quota de pantalla.

stats