Mitjans de comunicació
Mèdia 29/09/2023

Albert Salas accepta la proposta per ser el director general d'IB3

El PP ho ha suggerit per agafar el comandament de l'ens de radiotelevisió autonòmic

ARA Balears
1 min
Albert Salas durant un directe.

PalmaEl periodista Albert Salas, director de Comunicació del Reial Mallorca, ha acceptat la proposta del PP per ocupar el càrrec de director general d'IB3.

La decisió de Salas s'ha conegut dos dies després que els populars ho suggerissin, segons ha avançat Última Hora i ha pogut confirmar l'ARA Balears.

Ara el Parlament haurà de sotmetre'n el nomenament a votació. En cas de ser triat per la cambra autonòmica, Salas substituirà Jordi Bayona, que va ser nomenat director interí aquest dimecres, després de la dimissió d'Andreu Manresa fa unes setmanes.

Bayona va ser triat aquest dimarts nou director general d'IB3 de manera interina i provisional. Les opcions eren Bayona, que va ser director general durant el Govern de Francesc Antich (PSIB), o Josep Maria Codony, lligat al PP.

Cal recordar que Manresa dirigia IB3 des del desembre de 2015 i va ser reelegit a l'abril per continuar gestionant l'ens autonòmic fins a l'any 2028. Amb el canvi de color polític després de les eleccions, la seva partida es va accelerar.

En acomiadar-se, Manresa va qualificar els darrers vuit anys com una "gran aventura" i va destacar que durant la seva gestió es va dur a terme la internalització dels treballadors dels informatius, que són "líders indiscutibles" d'audiència.

stats