Mitjans de comunicació
Mèdia 27/09/2023

Jordi Bayona, nou director general d'IB3

Ha obtingut la majoria dels vots i substituirà Andreu Manresa

1 min
Jordi Bayona

PalmaEl membre del Consell de Direcció de l’Ens de RadioTelevisió Pública de les Illes Balears (IB3) Jordi Bayona ha estat triat aquest dimarts nou director general d'IB3 de manera interina i provisional, segons ha pogut saber aquest diari. El Consell de Direcció de l'ens autonòmic ha fet aquest dimarts una reunió extraordinària per triar el substitut d'Andreu Manresa, després de la seva dimissió el passat dijous 21 d'aquest mes. Les opcions eren o bé Jordi Bayona, que va ser director general durant el Govern de Francesc Antich (PSIB), o bé Josep Maria Codony, lligat al PP, que també havia presentat la seva intenció de dirigir aquesta etapa transitòria.

Finalment, Bayona ha obtingut la majoria dels vots i ha estat nomenat substitut provisional de Manresa fins que s'esculli el nou director per part del Govern i es presenti, per a la seva aprovació, davant del Parlament. La reunió ha transcorregut amb tranquil·litat. L’elecció s’ha produït per cinc vots a favor i quatre abstencions, del total de nou membres que conformen el Consell de Direcció de l’ens públic.

Segon han informat posteriorment des del departament de comunicació d'IB3, les primeres paraules de Bayona, que ara es començarà a reunir amb els responsables de la gestió de l'ens autonòmic, han estat per "agrair a tot el Consell de Direcció la seva participació i el seu tarannà" i fer incidència en el seu objectiu com a nou màxim responsable de l'ens: "Desenvolupar una direcció col·lectiva amb la resta dels consellers del Consell de Direcció".

stats