Mitjans de comunicació
Mèdia 27/09/2023

Albert Salas, proposat pel Govern com a director general d'IB3

Actualment és el director de Comunicació del Reial Mallorca

1 min
Albert Salas

PalmaEl Govern ha proposat el director de Comunicació del Reial Mallorca, Albert Salas, com a director general de l'Ens de Radiotelevisió Pública de les Illes Balears (IB3). Salas substituirà, en el cas de ser triat pel Parlament, Jordi Bayona, que, de fet, ha substituït de manera provisional el que fou director d'IB3 les dues passades legislatures, Andreu Manresa, que va presentar la dimissió el passat dijous 21 d'aquest mes.

Tal com ha avançat la Cadena Ser, i aquest diari ha confirmat posteriorment, Salas és la proposta de l'Executiu de Marga Prohens per agafar els comandaments de l'ens autonòmic.

Aquest dimarts, el Consell de Direcció d'IB3 va triar Jordi Bayona com a director general de manera interina i provisional. Les opcions eren o bé Jordi Bayona, que va ser director general durant el Govern de Francesc Antich (PSIB), o bé Josep Maria Codony, lligat al PP, que també havia presentat la seva intenció de dirigir aquesta etapa. Finalment, Bayona va obtenir la majoria dels vots i va ser nomenat substitut provisional.

stats