Movistar+ estrenarà sis projectes de no-ficció els pròxims mesos

Un dels primers projectes que veuran la llum és Bajo escucha. El acusado, dirigit per Isaki Lacuesta

Movistar+ va presentar aquest dijoys les seves sis primeres produccions originals de no-ficció, que està previst que s’estrenin entre aquest any i el que ve. Es tracta, segons la plataforma, de “sis històries reals, carregades de veritat, que el públic reconeixerà i que estan firmades pels creadors més importants del país”.

Un dels primers projectes que veuran la llum és Bajo escucha. El acusado, dirigit per Isaki Lacuesta  i centrat en el crim d’Almonte, l’assassinat, encara no resolt, d’un home i la seva filla de vuit anys en aquest poble de Huelva, el 2013.

També s’estrenarà aquest any Otros mundos: El misterio de los faraones, en què l’escriptor i periodista Javier Sierra, especialitzat en fenòmens paranormals, relatarà dues històries de misteri relacionades amb l’antic Egipte.

Per la seva banda, Jon Sistiaga i Alfonso Cortés-Cavanillas dirigeixen ETA, el final del silencio, una sèrie sobre l’impacte que va tenir el terrorisme etarra en la societat basca que vol servir d’homenatge a les víctimes. El documental Zubiak, estrenat fa unes setmanes al Festival de Sant Sebastià, forma part d’aquesta sèrie.

De cara a l’any que ve arribarà El corazón del Imperio, signada per l’escriptor Santiago Posteguillo, que posarà el focus en les dones més poderoses de l’Imperi Romà.

També s’estrenarà durant el 2020 Espías, un projecte de David Beriain que promet mostrar en primera persona operacions reals d’intel·ligència de diversos serveis secrets internacionals, amb imatges enregistrades en directe.

Per acabar, tal com ja s’havia anunciat, la plataforma de pagament prepara El palmar de Troya, que, sota la direcció d’Israel del Santo, retratarà l’Església palmariana, una secta cristiana nascuda el 1968 a Andalusia i que recentment ha sigut objecte de tot tipus d’escàndols i acusacions d’abusos sexuals.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF