Almenys cinc morts en un tiroteig al sud d'Anglaterra

Les causes i circumstàncies estan per esclarir, tot i que la policia descarta que es tracti d'un acte de terrorisme

ARA
1 min
Un agent de la policia de Devon i Cornwall, en el lloc dels fets

Un tiroteig ha deixat aquest dijous a la nit almenys cinc víctimes mortals a Plymouth, al sud-oest d'Anglaterra. L'autor dels trets hauria estat abatut per la policia, que descarta que l'incident sigui un atac terrorista Al marge de les víctimes mortals, també hi ha hagut diversos ferits. Per ara es desconeixen les causes i circumstàncies del tiroteig.

La policia dels comtats de Devon i Cornwall han explicat en un comunicat oficial conjunt: "Han trucat a la policia per un seriós incident amb armes de foc a Biddick Drive, al barri de Keyham, a Plymouth, cap a les 18.10 d'avui". "S'hi han dirigit agents policials i ambulàncies. Hi ha hagut un nombre de víctimes mortals al lloc dels fets i altres baixes que estan rebent tractament". Malgrat que es dona l'incident per controlat, l'àrea ha sigut acordonada i la policia ha demanat no comparèixer al lloc dels fets.

La ministra de l'Interior, Priti Pattel, ha tuitejat: "L'incident a Plymouth m'ha deixat en xoc i els meus pensaments estan amb els afectats". "Demano a tothom que mantingui la calma, segueixi les instruccions de la policia i permeti als serveis d'emergència fer la seva feina".

Un testimoni ha explicat a la BBC que després d'escoltar "crits i trets", un home "ha donat una puntada de peu a una porta, ha sortit d'una casa i s'ha posat a disparar de manera aleatòria". Ha descrit els fets com "horribles i tristos".

stats