Succés
Imatges 25/09/2023

Mor una dona atropellada per un cotxe a Eivissa

Encara es desconeixen les causes de l'accident i els cossos i forces de seguretat han iniciat una investigació per aclarir els fets

ARA Balears
1 min
Una ambulància del 061.

PalmaUna dona de 35 anys ha mort aquest dilluns després de ser atropellada per un cotxe a Eivissa. L'accident s'ha produït durant la matinada d'aquest dilluns a la rotonda dels cans eivissencs a la pitiüsa major i la dona ha mort hores després al centre hospitalari on havia estat traslladada d'urgència.

Els Serveis d'Emergències han informat que han rebut l'avís a la una de la matinada i que quan han arribat al lloc dels fets la víctima es trobava en un estat molt greu i quasi inconscient. Després de traslladar-la d'urgència a un centre hospitalari de l'illa i fer-li nombroses proves, han descobert que a causa de l'impacte la dona havia patit un traumatisme cranioencefàlic greu amb fractura de crani, una hemorràgia cerebral i edema cerebral, a més d'un traumatisme abdominal amb laceració hepàtica i politraumatismes amb fractures vertebrals, entre altres lesions. Hores després, ha mort. Encara es desconeixen les causes de l'accident i els cossos i forces de seguretat han iniciat una investigació per aclarir els fets.

Detinguda la conductora

La conductora que va atropellar mortalment la vianant ha estat detinguda i denunciada com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi per imprudència greu i un delicte d'abandonament del lloc de l'accident. Cal recordar que la dona havia partit després de l'atropellament.

stats