11/09/2012

'Kit' digital per anar a la mani d'avui

2 min

Algunes recomanacions tecnològiques per a aquesta tarda.

No confieu poder piular ni instagramejar gaire durant la manifestació. No hi ha xarxa de telefonia mòbil que aguanti una concentració d'usuaris tan gran. El Govern ha difós uns consells força realistes que demanen moderació. Potser trobeu alguna wifi oberta, però ningú us assegura que no hi hagi algú capturant les vostres credencials digitals. Paciència.

El mapa de GeoPiul anirà recollint els tuits geolocalitzats que incloguin paraules relatives a l'esdeveniment. Anirà bé per modular la previsible discussió sobre la xifra de participació.

Per si de cas en algun moment us passa pel cap la pregunta "Què hi faig jo aquí?", us serà útil l'aplicació StopEspoli (per a Android i per a iOS ) que indica quants diners marxen del país per no tornar-hi i ofereix un conversor que indica a què podríem dedicar-los.

Les aplicacions iEstelada per a iOS i aEstelada per a Android serveixen per decorar el vostre telèfon amb la bandera oficial de l'acte i entretenir-vos amb frases patriòtiques.

Per si us falla la memòria i no recordeu el lloc exacte on ha aparcat el vostre autocar, marqueu la posició amb Glympse (disponible per a tots els sistemes operatius mòbils) abans d'incorporar-vos a la manifestació i podreu consultar-la quan s'acabi.

Passareu molt a prop de la botiga Apple de passeig de Gràcia. Per sort, estarà tancada i no tindreu la temptació de comprar per al vostre iPhone la simpàtica funda InCase que hi venen en exclusiva però que té un petit defecte: les barres gaudinianes de trencadís no són quatre, sinó cinc.

stats