GIRONA FC
Esports 01/09/2019

Yassine Bounou, a un pas del Sevilla

El porter marroquí marxarà cedit al conjunt andalús, que es reserva una opció de compra

Jordi Bofill
2 min
Yassine Bounou, a un pas del Sevilla

GironaAquest dilluns serà un dia mogut als despatxos de Montilivi. Yassine Bounou marxarà cedit al Sevilla, que es reserva una opció de compra. I el Girona, que haurà de córrer, portarà un substitut. També fitxarà un lateral esquerre, un vell desig de Juan Carlos Unzué, que l’ha tornat a reclamar a la roda de premsa. D’altra banda, Choco Lozano ja és a Andalusia i demà signarà pel Cadis; mentre que el futur de Sebas Coris és una incògnita i tampoc es descarta que arribi un nou migcampista.

“Guanyar sempre és important, amb independència de l’objectiu final. Potser estàvem una mica cohibits pels mals resultats de l’inici, però per fi hem sumat tres punts de cop”, ha explicat, alleujat, Juan Carlos Unzué. Sens dubte, el navarrès s’ha tret un pes de sobre. Respecte al joc de l’equip, ha sigut contundent: “Han sigut dues parts molt diferenciades; a la primera part hem tingut el control, però després del descans no. Quina és la bona notícia? Que, tot i que ens han dominat un pèl al final, no ens han creat ocasions. Repeteixo el que vaig dir a la prèvia, hi ha molt marge de millora. Sobretot, amb pilota”.

Quan se li ha preguntat per la titularitat de Gallar i els minuts de Jozabed a la segona part, ha respost: “Ens aportaran moltes coses. Tenen moltes qualitats i una gran actitud. Vull un equip on defensin onze i ataquin onze”. El tècnic blanc-i-vermell s’ha estat més temps parlant de les coses que no s’han fet prou bé que no pas dels encerts acumulats. “Tot condiciona, el rival ens ha empès en la sortida de pilota i no hem sigut capaços de sobreposar-nos. De fet, no hem tingut temps ni d’equivocar-nos perquè hem començat a jugar en llarg. També em vull quedar amb detalls com la gestió dels últims minuts”.

El triomf és un cop de força important. “Hem d’aconseguir que els rivals ens tinguin molt en compte, perquè tenim talent per dins i fora. No només han de ser els davanters els que tinguin la responsabilitat de marcar, sobretot quan juguem amb el 4-3-3”, ha finalitzat Unzué.

stats