BARÇA
Esports 07/09/2016

Xavi truca a la porta de la banqueta del Barça

L'egarenc admet a la SER que cada vegada es veu més com a futur entrenador

Ara
1 min
Xavi i el periodista Edu Polo a Doha

BarcelonaCada vegada ho té més clar. Es veu a la banqueta en un futur, dirigint un vestidor. Xavi Hernández considera que en els pròxims anys podria fer un pas important en la seva carrera, que actualment passa per Qatar, on juga amb l'Al-Sadd: entrenar el Barça.

"Veig que entrenar m'agrada, no sé si encaixaré al Barça però la idea és aquesta", ha dit el futbolista català en una entrevista amb la Cadena Ser. Això sí, sense presses: "És molt aviat per tornar a Barcelona, passaran uns anys, encara és molt aviat".

Xavi ha repassat els seus disset anys d'exigència màxima al Barça, des dels inicis amb un José Mourinho que era un "formador extraordinari" que creia "en l'estil del Barça" i ensenyava "molt" als joves que pujaven al primer equip, passant pels anys de Pep Guardiola –"insuperable a nivell tàctic"–, fins l'última etapa amb Luis Enrique, que aquest any tindrà més bona "plantilla que l'any passat".

Durant aquests anys Xavi ha fet gran Leo Messi i a la vegada ha gaudit del futbol de l'argentí, el "millor" futbolista del planeta "per a tothom", "no hi ha color llevat que siguis del Madrid".

stats