Esports 07/03/2021

La victòria contra el Cartagena situa el Mallorca més a prop de Primera

La victòria per 2 gols a 1 deixa el conjunt mallorquí sis punts per damunt de l'Espanyol

ARA Balears
Imatge del partit.

PalmaEl Mallorca ha aconseguit sumar tres punts a Son Moix després de guanyar per 2 gols a 1 el Cartagena, gràcies a les dianes d'Amath a la primera part i d'Álvaro Giménez a la segona, i se situa 6 punts per damunt de l'espanyol, segon classificat.

El conjunt mallorquí ha començat controlant el partit i en el minut 20 ha tingut la primera oportunitat per posar-se per davant, però el gol no ha arribat fins que el primer temps estava a punt d'acabar. Els vermells han agafat avantatge sobre el Cartagena després del gol d'Amath, que ha aprofitat una assistència en profunditat de Salva Sevilla i ha superat Chichizola.

Encara que el Mallorca ha començat amb força la segona part i ha dominat la possessió de la pilota, en el minut 63 Forniés ha marcat el gol de l'empat.

Els de Luis García Plaza han generat diferents ocasions i en el minut 79 el VAR ha avisat Ávalos Barrera d'una possible mà d'Andújar i finalment ha xiulat el penal. Álvaro Giménez ha estat l'encarregat de xutar i ha aconseguit el gol de la victòria. Amb aquest 2 a 1 contra el Cartagena, el Mallorca ja suma 60 punts i és més a prop de la Primera Divisió.