HOQUEI PATINS
Esports 12/05/2013

La pròrroga torna a somriure al Moritz Vendrell i guanya la Copa de la CERS (3-2)

Els vendrellencs derroten el Vic gràcies a un gol d'or de Xavi Costa i aconsegueixen un doblet històric

Jordi Graell

BarcelonaEl Moritz Vendrell s'ha proclamat campió de la Copa de la CERS després de derrotar el Vic en la final per 3-2, amb un gol d'or de Xavi Costa a l'inici de la pròrroga. D''aquesta manera el conjunt baixpenedesenc aconsegueix sumar un doblet històric, ja que el passat mes de març els homes de Guillem Cabestany també es van proclamar campions de la Copa del Rei.

Tot i això, els vigatans han portat durant tot el partit la iniciativa en el marcador, i s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Cristian Rodríguez, que ha estat contestat ràpidament pel Vendrell gràcies a un gol de penal rigorós de Jepi Selva. Quan semblava que s'arribaria al descans amb empat, els àrbitres han xiulat una falta discutible que s'ha convertit en la desena dels vendrellencs i Roger Rocasalbas no ha desaprofitat l'ocasió i ha permès el Vic arribar a la mitja part per davant en el marcador.

A la segona part, els vendrellencs han intentat empatar el partit de totes les maneres possibles, però una vegada i una altra topaven amb un immens Carles Grau, que ha aturat dues faltes directes a Eloi Albesa. El Vic ha tingut l'opció de sentenciar el partit amb el tercer gol, però una falta directa picada de manera fantàstica per Cristian Rodríguez s'ha estavellat al travesser i uns minuts després Jepi Selva no ha perdonat des del punt de directa i ha abocat el partit a la pròrroga.

Finalment, amb només quaranta segons disputats, la història d'Oviedo s'ha tornat a repetir. Una jugada batejada amb el nom de Barça, segons ha reconegut l'entrenador Guillem Cabestany posteriorment a la roda de premsa, consistent en un xut de Barroso des de mitja pista que ha desviat Xavi Costa a la frontal, ha estat la definitiva.