Esports 12/02/2018

Tòfol Castanyer amb els més petits per la serra de Tramuntana

L'Atleta solleric i la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca han presentat la cinquena edició del Circuit de Curses Infantils de la Serra de Tramuntana, amb 10 curses i més de 2.000 participants

Juanmi Mas
1 min
Presentació V Circuit Curses Infantils Serra de Tramuntana

El vicepresident primer, Francesc Miralles, i la consellera de Territori Mercedes Garrido han presentat juntament amb l'atleta Tòfol Castanyer el V Circuit Curses Infantils Serra de Tramuntana. Enguany, a la prova no competitiva hi haurà deu curses:

Bunyola (Raixa), 17 de febrer

Escorca (Lluc), 18 de març

Sóller, 14 d'abril

LLoseta, 5 de maig

Campanet (Ses fonts Ufanes), 19 de maig

Forntalutx, 9 de juny

Banyalvufar, 15 de setembre

Puigpuyent, 6 d'octubre

Pollença (Cala Sant Vicenç)

Mancor de la Vall, 10 de novembre

Tòfol Castanyer

Mercedes Garrido, consellera de Territori del Consell de Mallorca: "Tòfol Castanyer sap transmetre els valors de l'esport i de la natura en una prova que no serà competitiva però servirà per conèixer i estimar la serra de Tramuntana". "El finançament de les proves per part del Consell de Mallorca serà de 100.000 euros per cobrir les despeses de l'organització i material. Tòfol Castanyer és el millor ambaixador de curses de muntanya que podem tenir en l'àmbit esportiu i pels valors que transmet de la serra de Tramuntana com a solleric".

Tòfol Castanyer ha volgut destacar que "els nins de les escoles són els primers que, mitjançant el fil conductor de les curses de muntanya i la seva experiència com a esportista, poden arribar a estimar la natura". També ha volgut agrair la implicació del Consell.

stats