BARÇA
Esports 28/04/2014

El barcelonisme s'acomiada de Tito Vilanova amb una cerimònia religiosa a la Catedral de Barcelona

Hi assistirà la plantilla del primer equip, així com representants d'altres equips

Ara
2 min
Cues a la Catedral de Barcelona | MANOLO GARCIA

BarcelonaEl barcelonisme acomiada Tito Vilanova amb una cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova que tindrà lloc a les 20 hores, a la Catedral de Barcelona. Serà una cerimònia d'uns 45 minuts oficiada per l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.

Hi assistiran l’esposa i els fills de Tito Vilanova, els seus pares i el seu germà, així com la resta de la seva família. També ha confirmat la seva assistència David Font, alcalde de Bellcaire d’Empordà, localitat on va néixer Tito Vilanova, així com una representació dels veïns de la localitat. Està prevista la presència, entre altres autoritats, del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias. També del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, del president de la LFP, Javier Tebas, i del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, entre d’altres.

També hi assistirà la junta directiva del club i els expresidents Agustí Montal, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart, Enric Reyna, Joan Laporta i Sandro Rosell. El president Raimon Carrasco ha excusat la seva assistència per raons de salut. Està confirmada la presència de la plantilla del primer equip de futbol, així com dels capitans de tots els equips de futbol i de les seccions professionals del club, i la plantilla del Juvenil B, en què milita Adrià Vilanova. També hi assistiran exjugadors com Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Migueli, Ferran Olivella, Josep Moratalla, Tente Sánchez, Toño de la Cruz, Josep Palau o Josep Franch, entre d’altres.

Han confirmat la seva presència representacions de clubs de la Lliga com el RCD Espanyol, amb una delegació encapçalada pel seu president, Joan Collet; el Reial Madrid, amb Fernando Fernández Tapias i Emilio Butragueño; el RCD Mallorca, amb Llorenç Serra Ferrer; l’Athletic Club, amb José Ángel Iríbar; el València CF, amb el seu president, Amadeo Salvo, i Juan Sol; el Reial Betis, amb Fernando Casas i Julio Jiménez, i el Sevilla CF, amb el seu president, José Castro Carmona. També ha confirmat la seva presència una representació del Lleida Esportiu, amb Borja Plana i Òscar Samarria, i el president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa. I clubs d’altres lligues, com el Manchester City, amb Txiki Begiristain; el Benfica, amb Joao Gabriel i Nuno Gomes, i la Fiorentina, amb Eduardo Macia.

La cerimònia serà retransmesa en directe per Esports3 i Barça TV i es podrà seguir per 'streaming' a través del web www.fcbarcelona.cat.

stats