BARÇA
Esports 30/12/2014

La resolució del TAS no s'emportarà Zubizarreta

Si Bartomeu prescindeix del basc serà per la planificació esportiva que va fer el 2014 i que havia d'anticipar-se a la sanció de la FIFA

A.l.
1 min

BarcelonaA partir del 7 de gener, el Barça reprendrà la seva marxa habitual. L'engranatge tornarà a girar a tota velocitat, i Josep Maria Bartomeu podria fer públics més canvis dins l'organigrama que té al cap. Un dels afectats podria ser Andoni Zubizarreta, el director esportiu, que ha perdut la confiança del president durant els últims mesos i que des del dia 22 de desembre està per sota d'Albert Soler, el nou home fort de l'executiu de Bartomeu. En tot cas, al club admeten que Zubizarreta no seria mai una víctima directa de la sanció de la FIFA pel cas Masia, que ha ratificat aquest dimarts el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS), sinó per no haver estat capaç l'estiu passat de fer un equip de garanties, preveient que el Barça no podria fitxar durant el 2015. Dit d'una altra manera, el basc podria abandonar l'entitat catalana per la planificació esportiva que ha fet aquest 2014.

El Barça va voler fer en un estiu el que tocava en dos, per si el recurs a la FIFA primer i al TAS després no prosperava, i quatre mesos més tard es considera que Zubizarreta no va fer bé la seva feina. S'havia d'anticipar al problema, i no ho ha aconseguit, expliquen fonts blaugranes, que no preveuen decisions dràstiques fins, com a mínim, a principis de gener.

stats