Espanyol
Esports 03/05/2013

Stuani: "Molts de nosaltres no hem tingut la possibilitat de jugar a Europa i ens il·lusiona"

El davanter de l'Espanyol avisa que l'afició no hauria d'estar descontenta si finalment no s'aconsegueix l'objectiu per l'esforç que ha fet la plantilla per eludir el descens

Efe
2 min
Christian Stuani, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsCristhian Stuani ha reconegut aquest divendres que l'equip s'ho juga tot a Sevilla diumenge, amb vista a poder participar a Europa en la temporada que ve. "És un partit que marcarà les nostres opcions si podem aconseguir un resultat positiu, de manera que ens ho deixarem tot", ha afirmat el jugador, que ha destacat el potencial del rival.

El davanter de l'Espanyol, en aquest sentit, ha subratllat la fortalesa del Sevilla al Sánchez Pizjuán. "És un gran equip i a casa seva ja sabem l'efectivitat que tenen. Serà dur aconseguir un bon marcador perquè ells tenen aspiracions europees com nosaltres", ha apuntat.

Per damunt del col·lectiu, Stuani ha alabat el rendiment del davanter sevillista Álvaro Negredo: "És un excel·lent golejador, una de les grans virtuts d'aquest equip i hem de tenir-ho molt en compte. Els nostres defenses tindran molta feina, però confio molt en ells".

D'una altra banda, el futbolista blanc-i-blau ha confessat que el vestidor català té ganes de revenja després de no haver guanyat al Sevilla en cap dels seus tres partits, dos de Copa i un en Lliga. Especialment per aquest últim, on van perdre per un gol en el minut 91. "Tenim una espina clavada per aquell gol. Ens va fer bastant de mal, perquè havíem treballat moltíssim i crec que vam ser mereixedors de la victòria. Serà un gran partit, el viurem sabent que ens juguem una cosa molt important, perquè molts de nosaltres no hem tingut la possibilitat de jugar a Europa i ens il·lusiona", ha afegit el jugador.

A més, Stuani s'ha mostrat comprensiu amb la desil·lusió de la grada després de la derrota contra el Granada la passada jornada: "És lògic que s'hagin quedat amargats, igual que nosaltres. Se'ns va escapar una gran oportunitat. Però l'equip ho ha intentat i l'actitud sempre ha estat la mateixa. Tant de bo davant el Madrid responguin una altra vegada".

En aquest sentit, l'italo-uruguaià ha assegurat que ni l'afició, ni l'equip estaran "descontents" si no s'aconsegueix l'objectiu europeu. "Tothom sap l'esforç que hem fet. Si tenim la possibilitat de lluitar per aquesta meta és perquè ens ho hem guanyat i estem molt orgullosos", ha finalitzat.

stats