Esports 26/12/2018

La tercera edició de la cursa Rafa Nadal Sports Centre Urban Race Mallorca by Sotheby’s recapta 10.000 euros per al Llevant

Hi han participat unes 600 persones

Ara Balears
1 min
La tercera edició de la cursa Rafa Nadal Sports Centre Urban Race Mallorca by Sotheby’s recapta deu mil euros pel Llevant

PalmaUnes 600 persones han viscut aquest dimecres la tercera edició de la Rafa Nadal Sports Centre Urban Race Mallorca by Sotheby’s, una cursa solidària els beneficis de la qual aniran destinats íntegrament a ajudar les persones afectades per les inundacions del Llevant de Mallorca del passat 9 d’octubre. A més de les donacions anònimes, amb les inscripcions s’han recaptat uns 10.000 euros.

El recorregut de la cursa ha passat pel centre de Manacor i s’ha realitzat en dues modalitats: 6 i 11 quilòmetres. Els més petits han estat els primers a sortir amb la cursa Urban Race Kids.

El responsable de la preparació física de la Rafa Nadal Academy, Domingo Roselló, ha agraït als participants la seva solidaritat. “Han estat uns mesos complicats per a tots, però junts demostram que som molt forts. L’esport és un vehicle per unir-nos encara més”, ha dit.

A la prova masculina d’11 quilòmetres han guanyat Miguel Manuel Campos, Miguel Ángel Capó i Guillem Tomeu Riera, i a la categoria femenina Marga Fullana Riera, Marga Umbert i Margalida Fullana Gomila.

A la prova masculina de 6 quilòmetres han guanyat Aziz Boutil, Guillem Ginard i Antonio Roca, i a la femenina Stephi Flores, Nuria Tauler i Catalina Albons.

stats