Esports 18/02/2021

El Sevilla pateix Haaland i el Dortmund s’imposa (2-3)

Albert Nadal
De Jong reclamant penal als instants finals del duel.

BarcelonaUn dels béns més preuats en el món del futbol és el gol i el Borussia Dortmund té a les seves files un futbolista noruec que no es cansa de marcar: Erling Haaland. L’ariet del conjunt alemany, amb un doblet, va liderar la remuntada del seu equip contra el Sevilla (2-3) en la disputa de l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions al Sánchez Pizjuán.

Els andalusos es van avançar amb un gol matiner de Suso (min 7), però la superioritat del conjunt visitant no va tardar a arribar. Dahoud va empatar el duel al minut 19 amb una rematada des de la frontal que va sorprendre Bono. Poc després, Haaland va entrar en escena amb el seu doblet. El noruec va capgirar el marcador al culminar un contraatac, especialitat de la casa, que ell mateix va comandar i rematar (min 27). Ja a les portes del descans, l’exblaugrana Rakitic va perdre una pilota al mig del camp que va recuperar Reus, i aquest va assistir Haaland (min 43). Julen Lopetegui va moure la banqueta i el Sevilla, sense perdre la fe, va aconseguir escurçar distàncies amb un gol de Luuk de Jong (min 84).

En l’altre partit dels vuitens de final de la Champions disputat ahir, el Porto va donar la sorpresa derrotant el Juventus (2-1).