LIGA ADELANTE
Esports 04/04/2015

El Sabadell treu un punt a Miranda de Ebro però segueix al fons de la classificació (0-0)

El japonès Sotan ha reclamat un penal poc abans de fallar una bona ocasió arlequinada

Ara
Collantes, contra el Mirandés

BarcelonaSisena jornada sense perdre del Sabadell. L'equip arlequinat però, segueix ocupant la darrera posició, empatant amb el Recreativo, el Racing i el Barça B, en espera dels partits d'aquests equips.

L'equip de Mandià ha sortit ordenat a Anduva contra el Mirandés. Malgrat el perill que han portat els jugadors locals, especialment per les bandes, el Sabadell ha plantat cara amb Antonio Hidalgo manant al mig del camp. En el minut 10, Collantes posava una pilota baixa des de la dreta que Aitor gairebé cola en pròpia meta en intentar treure-la.

A partir d'aquí, el Sabadell s'ha sentit més còmode i ha començat a discutir el domini al Mirandés, obrint un escenari en el qual la iniciativa i les ocasions s'han repartit a parts iguals, encara que sense fortuna per als dos conjunts. En el 18, Jordi Pablo provava Nauzet amb un llançament de lliure directe que el porter canari ha hagut d'enviar a servei de córner.

La rèplica arlequinada arribaria intervingut el primer període a través de les botes de Collantes, que rebia en el pic de l'àrea totalment sol i es treia un remat baix que no ha aconseguit superar Razak.

Els últims compassos del primer temps han estat per al Mirandés. Álex Ortiz, amb un remat de cap que se n'ha anat a fora per poc, i Urko Vera, amb un remat des del segon pal, ho han intentat, però els seus remats se n'han anat desviats, deixant a Aníbal l'última gran ocasió abans del descans.

El guió del partit ha canviat radicalment després del pas per vestidors. El Mirandés ha sortit amb una marxa més que el seu rival i en els primers 15 minuts ha protagonitzat un autèntic setge sobre la porteria defensada per Nauzet, molt segur durant tot el xoc.

Ni Urko Vera, que ha rematat al pal en el 48, ni Igor Martínez, ni Pedro Martín, ni Rúper han aconseguit batre el porter canari, cosa que ha donat ales al conjunt arlequinat.

A la meitat de la segona part, el partit ha tornat a equilibrar-se i han tornat les ocasions i acostaments dels dos equips, però el gol es resistia i, a mesura que passaven els minuts, tot feia indicar que el xoc acabaria en taules. La manca de punteria però, ha condemnant els locals i el Sabadell, amb els canvis de la segona part, ha respirat una mica. De fet, en els darrers 10 minuts el japonès Sotan gairebé fa el 0-1 amb un xut al lateral de la xarxa. El Sabadell també ha reclamat un penal sobre el japonès en els darrers minuts. Aquest és el cinquè empat consecutiu del Sabadell.

Mirandés: Razak; Kijera, Caneda, Ortiz, Aitor; Rúper, Carnicer (Juanjo, 66′), Jordi Pablo (Cantero, 77′), Pedro; Igor Martínez i Urko Vera

Sabadell: Nauzet; Cristian, C. Hernández, K. Olivas, Clerc; Ciércoles, A. Hidalgo, Eguaras (Sotan, 63′); Marcos (Gato, 80′), Collantes (Benja, 83′) i Aníbal

Gols: Sense gols

Árbitro: Lesma López (madrileny). TG: Hidalgo i Aníbal