Futbol
Esports 18/09/2015

El Madrid, a prolongar el bon moment contra un Granada irregular

Els blancs reben els de Sandoval al Bernabéu aquest dissabte (16.00 h, C+ Liga 1) en un duel que els pot situar líders de forma provisional

Ara
2 min
Els jugadors del Madrid entrenen abans de rebre la visita del Granada / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

BarcelonaGuanyar per assolir el liderat, encara que només sigui de forma provisional. Aquest serà el principal repte del Reial Madrid, que rep aquest dissabte (16.00 h, C+ Liga 1) el Granada amb la possibilitat de superar el Barça, que juga diumenge, com el Celta i el Vila-real, dos dels quatre equips empatats en segon lloc a set punts. L'altre és l'Eibar, que rep també dissabte l'Atlètic (20.30 h, C+ Liga) en un duel que pot situar els de Mendilibar colíders.

Els de Rafa Benítez volen prolongar el seu bon estat davant la seva afició i contra un dels equips més tous en defensa de la Lliga. Els 15 gols marcats en els tres últims partits han reforçat la idea del tècnic, que segueix defensant que el seu és un conjunt ofensiu, per bé que encara no sap el que és encaixar un gol en els quatre partits oficials disputats. Al davant hi tindran un Granada que arriba amb dubtes després de perdre a casa 1-3 contra el Vila-real en un duel que va mostrar bona part de les carències dels andalusos.

"Som optimistes amb Bale", ha explicat Benítez sobre la lesió de l'atacant, que no serà al camp contra el Granada, com tampoc hi serà Sergio Ramos, amb uns problemes físics a l'espatlla. "És una lesió petita, no és greu, però és difícil valorar el temps, si seran dues o tres setmanes", ha comentat del davanter, de qui no ha negat que pugui marxar amb la seva selecció per als dos compromisos oficials de l'octubre. James i Danilo són les altres baixes dels blancs.

El tècnic blanc també s'ha referit a la victòria d'Espanya contra França a l'Eurobàsquet. "Cristiano és el nostre Pau Gasol", ha comentat Benítez. El seu rival a la banqueta, Sandoval, s'ha mostrat en canvi ambiciós, i ha explicat que "no tenim por de res" de cara al difícil repte que els espera al Bernabéu. "No hem de deixar pensar el Madrid, cal aprofitar els petits punts dèbils que tinguin", ha sentenciat.

Fitxa del partit:

Reial Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo, Kroos, Kovacic, Isco, Jesé, Benzema, Cristiano.

Granada: Andrés Fernández; Miguel Lopes, Babin, Lombán, Biraghi, Rico, Khrin, Success, Márquez, Rochina, El Arabi.

Estadi: Santiago Bernabéu.

Àrbitre: Juan Martínez Munuera (comitè valencià).

Horari i canal: dissabte, 16.00 h, C+ Liga 1.

stats